JetKids BedBox huren

JetKids Bedbox: vliegtuigbedje én koffer

Wij zijn dol op gadgets die vliegen met kleine kinderen comfortabeler maken. De JetKids by Stokke BedBox koffer is zo’n product dat geweldig is op lange vluchten. Het is een kinderkoffer en een vliegtuigbedje in één. Op het vliegveld kunnen kinderen erop rijden (zoals bij de Trunki kinderkoffer) of hem achter zich aan trekken. In het vliegtuig bouw je de BedBox eenvoudig om tot een bedje om op te slapen. In de koffer is ruimte genoeg voor het speelgoed van je kind.

Je kunt de JetKids BedBox bij ons huren voor je vakantie.

JetKids BedBox

 

Specificaties JetKids BedBox

  • Geschikt om op te slapen voor kinderen tot 1.05 meter
  • Inhoud: 20 liter
  • Afmeting: 46 x 20 x 36 cm (lxbxh)
  • Gewicht: 3 kg
  • Voor kinderen tot ca. 6 a 7 jaar, maximaal 30 kg
  • Wasbare matras
  • Beschikbare kleuren: rood en blauw

JetKids BedBox vliegtuig


JetKids by Stokke?

Verwarrende naam hè? JetKids is een Noors familiebedrijf die de BedBox koffer zo’n tien jaar geleden ontwikkeld heeft. In 2018 is JetKids overgenomen door de Stokke Group. De BedBox wordt sinds twee jaar verkocht onder de merknaam JetKids by Stokke. Het product is ook op een aantal punten veranderd. Wij verhuren de koffers met zowel het JetKids als het Stokke logo erop, in verschillende kleuren. De matrasjes vervangen we jaarlijks, en worden na de verhuur altijd door ons gewassen.

Hoe werkt de JetKids by Stokke BedBox?

De bovenkant van de BedBox koffer kun je eraf halen. Vervolgens draai je de bovenkant om, maakt hem weer vast op de BedBox en schuift het plankje uit. De kofferriem gebruik je om de BedBox vast te zetten aan het frame van de vliegtuigstoel, zodat hij niet weg kan rollen. Daarna kun je het bijgeleverde dunne matrasje uitrollen en is het bed van je kind klaar. In onderstaande video zie je hoe eenvoudig het werkt.

JetKids BedBox instructies

De BedBox mag in het vliegtuig alleen bij de raamstoel gebruikt worden, en op de middelste stoel van een middenrij bij een vliegtuig met twee gangpaden. Zo blokkeert de BexBox nooit de stoel van een andere passagier als die naar het toilet moet.

Tot welke leeftijd kun je de BedBox gebruiken?

De afmeting van het slaapgedeelte is afhankelijk van de beenruimte in het vliegtuig. Bij lowcost airlines is dit zo’n 75 cm, en bij duurdere maatschappijen maximaal zo’n 86 cm. Kinderen tot ongeveer twee jaar kunnen nog languit liggen om te slapen op de BedBox. Peuters tot ongeveer vier jaar (1.05 cm) kunnen op hun zij slapen met de benen wat opgetrokken. Kleuters tot ongeveer zes a zeven jaar (1.20 m) kunnen rechtop zitten met hun benen languit op de BedBox.

 

Jetkids BedBox

Is het gebruik van de BedBox altijd toegestaan?

Je mag de BedBox in het vliegtuig gebruiken zodra het lampje ‘riemen vast’ uit uit. Tijdens het opstijgen en landen en bij hevige turbulentie moet de koffer in de bagagelocker of onder de stoel vóór je opgeborgen worden.

Veruit de meeste luchtvaartmaatschappijen staan het gebruik van de BedBox als hulpmiddel om comfortabel te vliegen toe. We kunnen dit echter niet garanderen, de uiteindelijke beslissing ligt altijd bij de crew. Check van tevoren zelf bij je luchtvaartmaatschappij of het gebruik van de BedBox bij hen toegestaan is. Wij hebben begrepen dat Quantas, Jetstar, Emirates en AirFrance de BedBox momenteel niet toestaan.

Bagageruimte

De JetKids by Stokke BedBox heeft 20 liter opbergruimte. Ongeveer de helft daarvan wordt gevuld door de bijgeleverde matras. De ruimte die overblijft is voldoende voor wat speelgoed, een pyjama en de favoriete knuffel van je kind.

De oorspronkelijke BedBox heeft een dicht deksel. Bij de nieuwere JetKids by Stokke versie is er ook een kleine opbergruimte in het deksel.

Kopen

Als  je de JetKids by Stokke BedBox wil aanschaffen kun je hier de beschikbare kleuren en de actuele prijs checken. De BedBox is ook te koop bij Babypark. De adviesprijs van de BedBox kinderkoffer is €179,00.

Huren

Vind je de JetKids by Stokke BedBox te prijzig om aan te schaffen, of heb je beperkte opbergruimte in je huis? Dan kun je de BedBox (in vijf verschillende kleuren) bij ons huren.

BedBox koffer huren

Reserveren

Wil je de JetKids BedBox bij ons huren voor je vakantie? Lees dan hier hoe je een reserveringsaanvraag plaatst. We raden aan om in de schoolvakanties op tijd te reserveren.

Let op, je dient zelf na te kijken of de vliegtuigmaatschappij de BedBox koffer accepteert, dit kunnen wij niet voor je doen.

Meer lezen over vliegen met kleine kinderen