Tula Toddler Coast

Tula Toddler Coast – zomerdraagzak [verhuur]

De Tula Toddler Coast is de nieuwe zomeruitvoering van onze favoriete peuterdraagzak. Het rugpand is gemaakt van een ventilerend mesh. Dit materiaal heeft allemaal kleine gaatjes en is hierdoor lekker luchtig, waardoor de draagzak ideaal is voor warm zomerweer.

Je kunt je peuter met deze Tula op je buik of rug dragen. Door de gespen is hij gemakkelijk in gebruik, met twee keer klikken is hij klaar. De Tula Toddler Coast is geschikt voor kinderen vanaf een ruime broekmaat 92 (ca. 2 jaar) tot ca. broekmaat 104/110. Je kind zit in een ergonomische houding, met de knieën hoger dan de billen, de zogenaamde M-houding.

 

Verhuur Tula Toddler Coast

De Tula Toddler Coast heeft fijne gevulde schouderbanden en is makkelijk te verstellen. De extra vulling in de knieholtes is heel comfortabel voor je kind. Het slaapkapje is afneembaar. Wij verhuren de Tula Coast in de neutrale zandkleurige print ‘Overcoast’, de jeansblauwe print ‘Jagger’ en de lichtblauwe print ‘Beyond’.

De Coast uitvoering is ietsje breder dan de gewone Tula Toddler drager, daarom adviseren wij deze draagzak vanaf een ruime broekmaat 92.

Tula Toddler Coast huren
Tula Toddler Coast Jagger (links) en Coast Overcoast (rechts)

Andere zomer- en peuterdragers

Voor kindjes met broekmaat 74 t/m 86 verhuren we de Tula Standaard Coast en de Ergobaby Ventus, die beide ook een ventilerend rugpand van mesh stof hebben. Ga je niet naar een heel warm land op vakantie maar zoek je gewoon een fijne goede peuterdraagzak? Wij hebben de normale versie van de Tula Toddler draagzak ook in de verhuur in diverse prints. Tijdig reserveren is wel noodzakelijk.

Specificaties Tula Toddler Coast

  • Ergonomische peuterdrager
  • Geschikt vanaf een ruime broekmaat 92 (ca. 2 jaar)
  • Te gebruiken tot de kleuterleeftijd
  • Gevulde heup- en schouderbanden
  • Breedte rugpand: 47 cm (onderkant) – 51 cm (bovenkant), hoogte rugpand 44,5 cm
  • Gewicht: 0,8 kg
  • Afneembaar slaapkapje van mesh stof
  • Zeer gemakkelijk in gebruik
  • 100% Öko-Tex Standard katoen
  • De heupband is 14 cm hoog en 70-140 cm lang (verstelbaar)

Reserveren

Wil je de Tula Toddler Coast reserveren voor je vakantie? Stuur dan een email naar info@kidstravelservice.nl en vermeld duidelijk welk product je wil huren en wanneer je vertrekt en terugkomt. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen bericht of de draagzak in die periode beschikbaar is. Meer info over het huren kun je hier lezen.

Meer informatie