Blog

Inzamelactie draagzakken voor vluchtelingen

draagzak vluchtelingen

Soms is een draagzak geen luxeproduct voor vakanties, maar pure noodzaak om je kindje veilig bij je te kunnen dragen, zoals in de lange rij voor eten in een vluchtelingenkamp. Sinds 2015 zamelen wij draagzakken in voor vluchtelingen, die wij rechtstreeks naar de opvangkampen sturen.

Lees verder

De kinderboekenweek 2021: Worden wat je wil

Kinderboekenweek 2015

Hoera de Kinderboekenweek is weer begonnen! Het thema is dit jaar 'Worden wat je wil'. Wij geven je vandaag onze tips voor kinderboeken over beroepen én reizen. Omdat dromen over verre landen en mooie reizen altijd leuk blijft...

Lees verder

European Babywearing Week: draagdinsdag

Tula free to grow vakantie

Van 7 t/m 13 mei 2018 vindt voor de tweede keer de European Babywearing Week plaats. Een week waarin het dragen van kinderen in heel Europa centraal staat. Een mooie gelegenheid om de Draagdinsdag tag te plaatsen waar ik onlangs in getagd ben.

Lees verder

Jaaroverzicht 2017

Draagzak vliegtuig baby

Jaaroverzichten, eigenlijk vind ik er niks aan. Om te schrijven dan hè? Ik lees de hele week al met veel plezier jaaroverzichten van andere reisbloggers. Daarom besluit ik op de valreep van het jaar, tussen het inpakken van de logeertassen en slaapjes van de baby in, nog even terug te blikken op 2017.

Lees verder

Spelen en leren bij Dinoland in Zwolle

Dinoland Zwolle

Zou het allemaal de schuld van AH en Freek Vonk zijn, die dinogekte in Nederland? Of heeft de opkomst van de Dinoparken in Europa stiekem van alle kids kleine dinofans gemaakt? Mijn dochter van vier is in ieder geval dol op die grote enge beesten, en roept regelmatig: 'Grrr ik ben een T-Rex!'

Lees verder