Home » Kids Travel Tips » CARES harnas [verhuur]

CARES harnas [verhuur]

CARES is een lichtgewicht en compact veiligheidssysteem voor kinderen van 10 tot 20 kg, speciaal gemaakt voor in het vliegtuig. Het zorgt voor een veilige zitplaats, zonder te hoeven slepen met een autostoel. Het CARES veiligheidssysteem is een band met een schoudertuigje die rondom de rugleuning van de vliegtuigstoel vastgemaakt wordt én aan de heupgordel.

Het CARES harnas weegt slechts 500 gram en past met gemak in een rugtas of laptoptas. Het is simpel te installeren en aan te passen aan alle soorten vliegtuigstoelen. Je kind zit met het CARES harnas net zo veilig als wanneer hij in een autostoeltje zou zitten.

Meer informatie over het CARES vliegtuigharnas vind je hier.

Let op: Vlieg je met Transavia? Dan kun je het harnas helaas niet gebruiken, Transavia staat het gebruik aan boord niet toe.

 

Cares harnas huren

 

Hoe gebruiken?

De rode band van het harnas maak je vast rondom de rugleuning van de vliegtuigstoel. Onderaan de twee schouderbanden zitten lussen, hier gaat de gewone heupgordel van het vliegtuig door heen. Je sluit de clip op de borst van je kindje, en maakt de schouderbanden eenvoudig op lengte.

Het CARES harnas kan en mag absoluut niet gebruikt worden in een auto, bus of trein. Het is nadrukkelijk bedoeld voor gebruik in het vliegtuig.

 

Prijzen verhuur

  • 1 t/m 7 dagen €15,00
  • 8 t/m 14 dagen €20,00
  • 15 t/m 21 dagen €25,00
  • 22 t/m 28 dagen €27,50
  • Meer dan 4 weken: op aanvraag

Borg: €50,00

Prijzen zijn exclusief verzendkosten (2x €6,95 met PostNL). Ophalen in Deventer is ook mogelijk.
Let op: Vlieg je met Transavia? Dan kun je het harnas helaas niet gebruiken, Transavia staat het gebruik aan boord niet toe.

CARES harnas kopen

Het CARES harnas ook te koop in onze webshop.

Reserveren

Wil je CARES huren voor je vakantie? Stuur dan een email naar info@kidstravelservice.nl en vermeld duidelijk welk product je wil huren en wanneer je vertrekt en terugkomt. Je ontvangt dan binnen drie werkdagen bericht of het CARES harnas in die periode beschikbaar is. Lees ook de informatie over het huren, verzenden en de voorwaarden op onze pagina ‘Huren, hoe werkt het?’