CARES harnas [verhuur]

CARES is een lichtgewicht en compact veiligheidssysteem voor kinderen van 10 tot 20 kg, speciaal gemaakt voor in het vliegtuig. Het zorgt voor een veilige zitplaats, zonder te hoeven slepen met een autostoel. Het CARES veiligheidssysteem is een band met een schoudertuigje die rondom de rugleuning van de vliegtuigstoel vastgemaakt wordt én aan de heupgordel.

Het CARES harnas weegt slechts 500 gram en past met gemak in een rugtas of laptoptas. Het is simpel te installeren en aan te passen aan alle soorten vliegtuigstoelen. Je kind zit met het CARES harnas net zo veilig als wanneer hij in een autostoeltje zou zitten.

Meer informatie over het CARES vliegtuigharnas vind je hier.

Let op: Vlieg je met Transavia of Lufthansa? Dan kun je het harnas helaas niet gebruiken, deze maatschappijen staan het gebruik aan boord niet toe.

Hoe gebruiken?

De rode band van het harnas maak je vast rondom de rugleuning van de vliegtuigstoel. Onderaan de twee schouderbanden zitten lussen, hier gaat de gewone heupgordel van het vliegtuig door heen. Je sluit de clip op de borst van je kindje, en maakt de schouderbanden eenvoudig op lengte.

Het CARES harnas kan en mag absoluut niet gebruikt worden in een auto, bus of trein. Het is nadrukkelijk bedoeld voor gebruik in het vliegtuig.

Prijs huren CARES harnas

CARES harnas huren

 

CARES harnas kopen

Het CARES harnas ook te koop in onze webshop. De adviesprijs is €149,00.

Reserveren

Wil je het CARES harnas bij ons huren voor je vakantie? Lees dan hier hoe je een reserveringsaanvraag plaatst. We raden aan om in de schoolvakanties op tijd te reserveren.

Meer lezen over vliegen met kleine kinderen