Nieuws
Home » Kids Travel Tips » Voordelig naar Landal? De HEMA Bungalowweken zijn er weer!

Voordelig naar Landal? De HEMA Bungalowweken zijn er weer!

Hoera ze zijn er weer, de inmiddels bekende HEMA Bungalowweken! Ben jij toe aan een weekendje of midweekje weg? Dan mag je deze actie zeker niet missen. De HEMA verkoopt net als voorgaande jaren weer voordelige vouchers waarmee je een weekend (€159,-) of midweek (€139,-) kunt verblijven in een bungalow van Landal GreenParks. We schreven al vaker over de HEMA Bungalowweken, en hebben zelf al meerdere keren gebruik gemaakt van deze actie.

Landal actie HEMA
De foto’s van een heerlijk weekend met vrienden in Landal Aelderholt

Wat zijn de HEMA Bungalowweken?

Tijdens de actieperiode (3-30 april 2017) koop je voor slechts €139,00 (midweek, 4 nachten) of €159,00 (weekend, 3 nachten) in een HEMA winkel of op de HEMA website een voucher. Deze voucher kun je vervolgens op de website van Landal gebruiken om een weekend of midweek te boeken in een Landal bungalow. De prijs is inclusief bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten, maar exclusief toeristenbelasting.

Je verblijft in een standaard 2, 4, 5 of 6 persoons bungalow, in een park in Nederland of Duitsland. Op de website van Landal kun je zien welke parken meedoen. Deze actie geldt voor aankomsten tussen 7 april t/m 9 oktober 2017, met uitzondering van vakantie- en feestdagenperiodes.

De vouchers zijn bij HEMA te koop van 3 t/m 30 april 2017. Met een aangeschafte verblijfsvoucher kun je daarna t/m 1 augustus 2017 op de website van Landal een boeking maken, daarna vervalt je voucher. Meer informatie en de voorwaarden vind je hier.

De Bungalowweken zijn erg populair, we raden je aan om niet te lang te wachten als je een voucher wil aanschaffen!

Landal Rabbit Hill
Ons heerlijke huisje op Landal Rabbit Hill

Welk Landal park is leuk met kleine kinderen?

Overweeg je om een HEMA voucher te kopen, maar weet je niet welk Landal park leuk is met kinderen? Lees dan onze blog waarin we de parken vergelijken. Daarin staat alle informatie over speciale kinderhuisjes, de leukste zwembaden en activiteiten in de omgeving.

Prijzen goed vergelijken

De HEMA actie is een erg leuke aanbieding als je buiten de schoolvakanties een weekendje of midweek weg wil. Wij bespaarden in april 2015 zelfs €159,00 per bungalow door te boeken met de HEMA bungalowvoucher. Landal GreenParks heeft vaak zelf ook mooie actie voor de vakantieperiodes. Vergelijk goed de prijzen en voorwaarden voordat je de HEMA voucher koopt, want direct boeken bij Landal kan in bepaalde periodes ook voordelig zijn. Met de HEMA voucher kun je alleen de eenvoudige standaard bungalows boeken, bijboeken voor een ander type of een andere periode is niet mogelijk. Wil je een kinderbungalow of een bungalow met meer luxe zoals een sauna, boek dan rechtstreeks bij Landal.

De HEMA Bungalowweken zijn met name voordelig omdat het bedlinnen en de reserveringskosten al zijn inbegrepen. Voor een gezin van vier personen scheelt dat bijvoorbeeld al €56,80 vergeleken met een normale boeking (prijzen 2017) .

 

Landal speeltuin Rabbit Hill

 

Liever in het najaar?

Met de actie die momenteel loopt kun je een verblijf boeken tot oktober 2017. Ga je liever in het najaar of de winter naar een Landal park? Dan kun je ook even wachten met het aanschaffen van vouchers. De afgelopen twee jaar heeft HEMA in oktober ook Bungalowweken gehad, voor aankomsten tussen oktober en maart. Deze vouchers waren iets goedkoper. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat de actie in oktober 2017 weer gehouden wordt, dus wachten is op eigen risico!

Meer lezen

Wij spotten deze actie voor je op de website van HEMA. Dit is geen advertorial en HEMA en Landal GreenParks zijn op geen enkele wijze bij dit artikel betrokken. Er kunnen geen rechten aan dit artikel ontleend worden. Voor vragen over de actie kun je kijken op de websites van HEMA en Landal GreenParks.