Voordelig naar Landal? De HEMA Bungalowweken zijn er weer!

Helaas is er op dit moment geen actuele actie van HEMA en Landal GreenParcs. De HEMA Bungalowweken zijn in 2022 in samenwerking met Center Parcs. In onze blog over de Bungalowweken met Center Parcs lees je alles over deze actie en de vouchers.

 

Wil je binnenkort naar Landal? Kijk dan bij de actuele aanbiedingen op de website van Landal:

—————————————————————————————————————————————–

Onderstaande informatie gaat over de vorige HEMA uit 2020 actie in samenwerking met Landal!

2020 Hoera ze zijn er weer, de inmiddels bekende HEMA Bungalowweken! Ben jij toe aan een weekendje of midweekje weg? Dan mag je deze actie zeker niet missen. We schreven al vaker over de HEMA Bungalowweken, een fijne jaarlijkse samenwerking tussen Landal GreenParks en HEMA. We hebben zelf al vaak gebruik gemaakt van deze actie voor een voordelig verblijf bij Landal. Je kunt de HEMA vouchers voor een verblijf bij Landal vanaf 2 november 2020 weer aanschaffen.

Landal actie HEMA

Wat zijn de HEMA Bungalowweken?

De HEMA verkoopt sinds enkele jaren in het voor- en najaar voordelige vouchers waarmee je een weekend of midweek kunt verblijven in een bungalow van Landal GreenParks. Bij de huidige actie die op 2 november 2020 start koop je een voucher voor een midweekverblijf voor €149,- en een weekendverblijf voor €169,-. 

De voucher koop je bij HEMA (alleen online) en kun je vervolgens op de website van Landal gebruiken om een weekend of midweek te boeken in een Landal bungalow. De prijs is inclusief bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten, maar exclusief toeristenbelasting.

Met je voucher boek je een verblijf in de periode 6 november t/m 29 maart 2021 op één van de geselecteerde parken in Nederland, België of Duitsland. Je verblijft in een 2-, 4-, 5- of 6-persoons standaard bungalow. Een aankomst in de Belgische of Duitse parken is mogelijk vanaf 21 februari 2021. Op de website van Landal kun je zien welke parken meedoen. Deze actie geldt niet voor aankomsten in de schoolvakantie- en feestdagen periodes.

De Bungalowweken zijn altijd erg populair, we raden je aan om niet te lang te wachten als je een voucher wil aanschaffen! De vouchers zijn te koop van 2 t/m 15 november 2020.

Landal Rabbit Hill
Ons heerlijke huisje op Landal Rabbit Hill

Landal & Corona

Heb je nog een voucher van de voorjaarsactie, die je door coronamaatregelen niet hebt kunnen verzilveren? Dan kun je telefonisch contact opnemen met afdeling Speciale Reserveringen van Landal, tel 070-3003505. Meer informatie over vind je op www.landal.nl/coronavirus. Let op, de HEMA voucher kan niet worden ingewisseld voor een recreatievoucher. Bij annulering zal geen restitutie plaatsvinden. Omboeken kan alleen onder de COVID-19 voorwaarden, die op de website van Landal vermeld staan.

Prijzen goed vergelijken

De HEMA actie is een erg leuke aanbieding als je buiten de schoolvakanties een weekendje of midweek weg wil. De HEMA Bungalowweken zijn met name voordelig omdat het bedlinnen (8,95 p.p.) en de reserveringskosten €28,95) al zijn inbegrepen. Voor een gezin van vier personen scheelt dat bijvoorbeeld al €64,75 vergeleken met een normale boeking (prijzen 2020).

Landal GreenParks heeft vaak zelf ook mooie acties voor de vakantieperiodes. Vergelijk goed de prijzen en voorwaarden voordat je de HEMA voucher koopt, want direct boeken bij Landal kan in bepaalde periodes ook voordelig zijn.

Met de HEMA voucher kun je alleen de eenvoudige standaard bungalows boeken, bijboeken voor een ander type of een andere periode is niet mogelijk. Wil je een kinderbungalow of een bungalow met meer luxe zoals een sauna, boek dan rechtstreeks bij Landal.

Landal speeltuin Rabbit Hill

Welk Landal park is leuk met kleine kinderen?

Overweeg je om een HEMA voucher te kopen, maar weet je niet welk Landal park leuk is met kinderen? Lees dan onze blog waarin we de parken vergelijken. Daarin staat alle informatie over speciale kinderhuisjes, de leukste zwembaden en activiteiten in de omgeving.

Meer lezen

 

Disclaimer

Wij schreven dit artikel in 2020 op basis van onze eigen ervaringen met de Bungalowweken. Dit is geen advertentie en HEMA en Landal GreenParks zijn op geen enkele wijze bij dit artikel betrokken. Er kunnen geen rechten aan de prijzen in dit artikel ontleend worden.

Wij verkopen geen tickets voor de Bungalowweken. De voucher kun je aanschaffen op de website van Hema of in een Hema winkel. Voor vragen over de actie kun je kijken op de websites van HEMA en Landal GreenParks.

9 comments

  1. Ik mis het overzicht van de parken welke mee doen

  2. Wanneer kan ik vouchers bestellen voor landal 2020

    • Beste Rob, dat weten wij nog niet, we worden hier niet over geïnformeerd door Hema. De afgelopen jaren was het rond begin oktober. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Hema (op de website van Hema) ben je het snelst op de hoogte van de start van de actie.

  3. Mag ik de nieuwsbrief over de bungalowparken we kijken er naar uit bvdank

  4. Deze actie geldt zoals ik goed begrijp niet voor een verblijf van een week. Alleen voor een weekend of midweek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.