PramPack reistas

PramPack reistas voor kinderwagen

Met de Stokke PramPack reistas ga je veilig en ontspannen op vakantie; je kinderwagen komt altijd onbeschadigd aan. De PramPack is geschikt voor de meeste kinderwagens èn goedgekeurd door de luchtvaartmaatschappijen. Bij aankomst rol je de PramPack weer op.

De reistas biedt genoeg ruimte voor het onderstel van de kinderwagen en de reiswieg, Maxi-Cosi of het zitgedeelte van de wagen. De PramPack is geschikt voor 99% van de kinderwagens en 30% van alle duo-wagens, zie ook de informatie en afmetingen onderaan deze pagina.

Specificaties

  • Afmetingen PramPack (opgerold): lengte 62 cm | diameter 25 cm
  • Gewicht PramPack leeg: 4,2 kg
  • Afmetingen PramPack in gebruik: afhankelijk van de grootte van de kinderwagen.

PramPack kopen

Wij hebben de Stokke PramPack vanaf 1 september 2019 niet meer in ons verhuurassortiment. Na ruim 5 jaar en bijna 500 verhuurde PramPacks maken wij plaats voor nieuwe artikelen. Wil je een PramPack aanschaffen? Dat kan o.a. bij Prenatal en Babypark.

Past mijn kinderwagen in de PramPack?

De PramPack is geschikt voor 99% van alle standaard kinderwagens en 30% van alle duo-kinderwagens. In de PramPack passen o.a. de kinderwagens van de merken: ABC Design, Baby Travel, Babyjogger, Basson, Bebeconfort, Brio, Britax, Bugaboo, Carena, Cybex Priam, DBS, Dubatti, Easywalker, Emmajunga, Hartan, Icandy, Joolz, Maxi-Cosi, Mima, MacLaren, Mountain Buggy, Mutsy, Odder, Peg Preggo, Phil Teds, Quinny, Scandia, Seed, Stokke, Teutonia, TFK.

Bij bovengenoemde merken past het onderstel met de reiswieg, het onderstel met wandelwagendeel of het onderstel met een groep 0 autostoeltje in de PramPack. Als je reiswieg helemaal plat opvouwbaar is, zoals bij de Joolz Day, dan past zelfs het onderstel+reiswieg+autostoeltje groep 0 in de PramPack.

Als je kinderwagen met reiswieg of wandelwageninzet ingeklapt kleiner is dan de volgende afmetingen dan past hij zeker in de PramPack: lengte 105 cm x breedte 65 cm x hoogte 64 cm.  Dit kun je zelf even uitzoeken, wij kunnen dit helaas niet voor je doen.

Kan mijn Maxi Cosi ook in de PramPack?

Afhankelijk van de grootte van je kinderwagen en reiswieg past de Maxi Cosi soms ook nog in de PramPack, zie ook de info hierboven. Toch raden we je aan om dit niet te doen. De PramPack met kinderwagen gaat samen met de koffers in het vliegtuigruim, en dit gaat niet altijd zachtjes. Er kan met de PramPack gegooid worden en er kunnen koffers bovenop gelegd worden. Vanwege de kwetsbaarheid van de Maxi Cosi raden we je daarom aan om deze mee te nemen tot aan de gate, en bij het boarden aan het personeel te overhandigen. Hij wordt dan in het ruim geplaatst maar gaat dan niet het hele proces via de lopende banden door. Bij het uitladen van de koffers wordt je Maxi Cosi dan gewoonlijk weer door iemand van de grondcrew naar de gate gebracht.

Een andere reden om dit te doen is dat heel soms de bagage vertraagd aankomt. Je PramPack en koffers kunnen dan later op je vakantiebestemming aankomen. Als je een huurauto hebt is het niet fijn als je de Maxi Cosi niet kunt gebruiken. Als je hem bij de gate afgeeft weet je zeker dat de Maxi Cosi meegaat. Geef bij het inchecken van de koffers aan dat je hem afgeeft aan de gate, je Maxi Cosi krijgt dan een speciaal label.

Onze tips over vliegen met een baby

Meer handige reisartikelen