Tula Standaard Coast – zomerdraagzak [verhuur]

De Tula Standaard Coast is de ideale baby/dreumes draagzak voor warme zomers of (verre) vakanties. Het rugpand is gemaakt van een ventilerend mesh. Dit luchtige materiaal heeft allemaal kleine gaatjes, waardoor de draagzak ideaal is voor warm weer. Je kunt bij ons de Tula Coast huren voor je vakantie met baby of dreumes.

De Tula Standaard Coast is geschikt voor kinderen vanaf een ruime broekmaat 74  tot broekmaat 92. Je kind zit in een ergonomische houding, met de knieën hoger dan de billen, de zogenaamde M-houding. Je kunt je kindje met deze Tula op je buik of rug dragen (rugdragen kan zodra je kindje zelfstandig gaat zitten). Door de gespen is hij gemakkelijk in gebruik, met twee keer vastklikken en de schouderbanden aanspannen is hij klaar.

Huren Tula Coast

 

De Tula Standaard Coast heeft fijne gevulde schouderbanden en is makkelijk te verstellen. De extra vulling in de knieholtes is heel comfortabel voor je kind. Het slaapkapje is afneembaar.

Wij verhuren de Tula Standaard Coast in de prints Foxgloves, Overcoast, Navigator en Mariner, zie de afbeelding hieronder. Van elke print hebben we meerdere exemplaren op voorraad.

 

Huren Tula Coast

 

De Coast uitvoering is iets breder dan de gewone Tula drager, daarom adviseren wij deze draagzak vanaf een ruime broekmaat 74. Bij maat 68/74 is deze draagzak nog te klein.

Andere zomer- en peuterdragers

Heeft je baby nog geen broekmaat 74? Wij verhuren ook de kleinere versie van Tula, de Free-to-Grow. Voor grotere kinderen vanaf broekmaat 92 verhuren we ook de Tula Toddler Coast. Een andere fijne waterbestendige zomerdrager is de Integra Solar. Ga je niet naar een heel warm land op vakantie maar zoek je gewoon een fijne goede draagzak voor je baby of dreumes? Wij hebben nog veel meer draagzakken in de verhuur, zoals de Isara, Manduca en Storchenwiege.

Specificaties Tula Standaard Coast

  • Ergonomische peuterdrager
  • Geschikt vanaf een ruime broekmaat 74 (ca. 8 maanden)
  • Te gebruiken tot de peuterleeftijd (broekmaat 86/92)
  • Gevulde heup- en schouderbanden
  • Breedte rugpand: 37 cm, hoogte rugpand 39 cm
  • Gewicht: 0,8 kg
  • Afneembaar slaapkapje van mesh stof
  • Zeer gemakkelijk in gebruik
  • 100% Öko-Tex Standard katoen
  • De heupband is 12 cm hoog en 70-140 cm lang (verstelbaar)

Tula Coast huren

Wil je de Tula Standaard Coast reserveren voor je vakantie? Lees dan hier hoe je een reserveringsaanvraag per email kunt doen en wat onze huurvoorwaarden zijn. Je ontvangt binnen enkele werkdagen van ons bericht of de draagzak in de gewenste periode beschikbaar is.

Meer informatie