Backpack draagzak Tula

Van backpack naar rugdraagzak

Donderdag is #ThrowbackThursday op social media, de dag waarop ik vaak even terugkijk naar oude vakantiefoto’s. Vandaag vond ik een foto van mijn rondreis door Ecuador in 2008. Natuurlijk had ik weer veel te veel meegenomen, wat regelmatig resulteerde in foto’s zoals hierboven. Een 25kg backpack, een 10kg daypack, een videocamera om mijn nek en soms nog een paar losse tassen in mijn hand. Reizen met een volle backpack doe ik niet meer, maar de trouwe bezoekers mijn Facebookpagina weten dat ik mijn peuterdochter wel vaak op mijn rug draag.

Al een paar weken na haar geboorte heb ik een Manduca draagzak gekocht. Deze heb ik heel veel gebruikt, op vakantie maar ook gewoon thuis, bij boswandelingen en bij evenementen. Toen mijn dochter groter werd en de drager niet meer goed ondersteunde heb ik de Tula peuterdrager gekocht (die met de vrolijke fietsen erop). En inmiddels hebben we ook een kleuterdrager, de Rose & Rebellion preschool. Hoewel mijn peuter nu bijna 16 kg weegt, kan ik haar nog prima dragen. En nee, dat is echt niet zwaar! Met een goede ergonomische draagzak merk je niks van het gewicht omdat je dicht op je lichaam draagt en het gewicht op je heupen rust.

Draagfoto's

Een nieuwe drager erbij

Op het forum van de website Verrereizenmetkinderen.nl las ik regelmatig enthousiaste verhalen over de Patapum draagzak. Deze draagzak wordt vaak gebruikt door gezinnen die rondreizen door warme landen, omdat hij lichtgewicht en compact is. Dat sprak mij wel aan. Mijn Tula is namelijk best groot, en als mijn peuter zelf wil lopen hangt de drager meestal onhandig om mijn heupen. Een kleinere drager die wel in je handtas past is dan veel praktischer.

Op de Verre Reizen Met Kinderen Beurs begin november 2014 heb ik daarom een aantal reizende ouders gevraagd naar hun ervaringen met de Patapum. Ze waren allemaal erg enthousiast en één van de ouders had de Patapum ook meegenomen. Ik heb deze even geprobeerd en hij is inderdaad heel fijn, licht en klein. De dunnere katoenen stof is prettig in warme landen, en het is heel handig dat de drager gewoon in je handbagage past. De ideale drager dus om mee te nemen op vakantie! En als je dan ook nog een website hebt over praktische reisartikelen voor kinderen hebt, moet je de Patapum natuurlijk hebben 😉 Daarom heb ik de Patapum peuterdragers ingekocht en toegevoegd aan het assortiment van Kids Travel Service. Helemaal blij, want dit product past echt goed bij mij en bij Kids Travel Service!

Toevoeging: In de loop van 2015 zijn ook de Tula Toddler, Manduca, LennyLamb Toddler en Connecta Solarweave toegevoegd aan ons assortiment.

Meer info over dragen op vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.