Verhuur kinderwagenski's

Kinderwagenski’s [verhuur]

Nooit meer met je kinderwagen ploeteren door de sneeuw! Met deze handige kinderwagenski´s glijdt je wagen heel gemakkelijk door de sneeuw en wordt het een feestje om op pad te gaan. Erg handig voor de wintersport! De kinderwagenski´s zijn gemakkelijk in gebruik en passen op bijna alle kinderwagens.

De ski’s worden geleverd met drie verschillende maten metalen klemmen. Gebruik de klem die het best om het wiel van jouw kinderwagen heen past. De metalen klem zet je vervolgens met een bijgeleverd spanbandje vast tegen het wiel. Het monteren gaat erg makkelijk, zodat je de ski’s ook van de wielen af kunt halen als je een winkel binnen gaat.

Let op: Het gebruik van de ski’s is uitsluitend bedoeld voor verplaatsing door de sneeuw van A naar B over een vlak weggedeelte. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om een kinderwagen met ski’s op een (ski)helling te gebruiken.

prijzen kinderwagenski huren

 

Specificaties

  • De kinderwagenski’s passen op kinderwagens met wielen van maximaal 30 cm hoog en maximaal 6 cm breed. Dit zijn alle normale kinderwagens. Bij retro modellen met grote ‘fietswielen’ zijn de wielen groter dan 30 cm.
  • De ski’s passen niet op buggy’s (met kleine dubbele voorwielen).
  • Bij kinderwagens met vier wielen gebruik je alleen ski’s om de voorste twee wielen.
  • Bij kinderwagens met drie wielen gebruik je één ski om het voorste wiel.
  • Wij verhuren de ski’s alleen per set van twee stuks.

Reserveren

Wil je de kinderwagenski’s huren voor je vakantie? Op de pagina ‘Huren, hoe werkt het?’ kun je lezen hoe je een reserveringsaanvraag doet en wat de huurvoorwaarden zijn. Let op, geef de EXACTE dagen door waarop je vertrekt en terugkomt. Wij tellen daar zelf een ruime marge voor het verzenden bij op.

Meet eerst de wielen van je kinderwagen (geen buggy) op voordat je een huuraanvraag doet.

Kinderwagenski’s kopen

Ga je vaker op wintersport? Dan kan het voordelig zijn om zelf kinderwagenski’s aan te schaffen. De Axso kinderwagenski’s zijn verkrijgbaar via Amazon.

Wil je een buggy meenemen op wintersport? Voor de Babyzen YoYo buggy zijn speciale ski’s van Babyzen verkrijgbaar.

Meer lezen over wintersport met kinderen