Home » Reisartikelen huren » Kinderwagenski’s [verhuur]
Verhuur kinderwagenski's

Kinderwagenski’s [verhuur]

Nooit meer met je kinderwagen ploeteren door de sneeuw! Met deze handige kinderwagenski´s glijdt je wagen heel gemakkelijk door de sneeuw en wordt het een feestje om op pad te gaan. Erg handig voor de wintersport! De kinderwagenski´s zijn gemakkelijk in gebruik en passen op bijna alle kinderwagens.

De ski’s worden geleverd met drie verschillende maten metalen klemmen. Gebruik de klem die het best om het wiel van jouw kinderwagen heen past. De metalen klem zet je vervolgens met een bijgeleverd spanbandje vast tegen het wiel. Het monteren gaat erg makkelijk, zodat je de ski’s ook van de wielen af kunt halen als je een winkel binnen gaat.

Let op: Het gebruik van de ski’s is uitsluitend bedoeld voor verplaatsing door de sneeuw van A naar B over een vlak weggedeelte. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om een kinderwagen met ski’s op een (ski)helling te gebruiken.

Verhuur kinderwagenski's

Specificaties

  • De kinderwagenski’s passen op kinderwagens met wielen van maximaal 30 cm hoog en maximaal 6 cm breed.
  • Bij kinderwagens met vier wielen gebruik je alleen ski’s om de voorste twee wielen.

Reserveren

Wil je de kinderwagenski’s huren voor je vakantie? Stuur dan een email naar info@kidstravelservice.nl en vermeld duidelijk welk product je wil huren, wanneer je vertrekt en terugkomt en of de ski’s verzonden moeten worden. Je ontvangt dan binnen enkele dagen bericht of de ski’s in die periode beschikbaar zijn. Lees ook eerst de informatie over de huuraanvraag, borg en verzendekosten op onze pagina ‘Huren, hoe werkt het?’. 

Kopen

Ga je vaker op wintersport? Dan kan het voordelig zijn om zelf kinderwagenski’s aan te schaffen. De Axso kinderwagenski’s zijn ook te koop in onze webshop.