Kamperen met vouwwagen

Zo kampeer ik

Ik vind het ontzettend leuk om te schrijven over reizen en vakanties met kinderen. Niet heel gek voor iemand die ‘Kids Travel Service’ als bedrijfsnaam heeft gekozen natuurlijk. Veel andere mama’s bloggen ook over reizen en kinderen, en dat blijkt een band te scheppen. Ik heb al een aantal bloggende en reizende mama’s ontmoet om tips en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is het natuurlijk heel gezellig om samen te brainstormen onder het genot van een kop koffie of een wijntje. Mijn blogdates hebben al tot een aantal leuke samenwerkingen geleid. Voor KidsErOpUit heb ik onlangs een gastblog geschreven over hoe ik kampeer met de vouwwagen. Nieuwsgierig? Hier lees je mijn ‘Zo kampeer ik’ gastblog.

1 reactie

  1. Heb al weer zin in het volgende kampeer seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.