Disney On Ice

Aankondiging Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Ben jij al druk bezig met de inkopen voor Sinterklaas en Kerst dit jaar? Gaan er bij jullie traditionele cadeaus voor de schoorsteen en kerstboom, of ook pyjama’s, bioscoopkaarten en museumjaarkaarten? Bij ons gaan er dit jaar entreekaarten voor Disney On Ice in de zak van Sint (psssst, niet verklappen!).

Wat kun je dit jaar zien in de show van Disney On Ice?

Voor het eerst kun je dit jaar bij Disney On Ice het verhaal van Finding Dory beleven. De film was al een hit in 2016, en binnenkort dansen de prachtige vissen in de show ook over het ijs. Kijk met ons mee achter de schermen en zie hoe de magie van Finding Dory op het ijs tot leven komt!

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney Pixar’s Finding Dory.

Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samen werken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar.

Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

Geef je familie herinneringen cadeau om nooit te vergeten!

Disney On Ice

Waar en wanneer?

Van 12 t/m 30 december in Rotterdam en Utrecht. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €18,=

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Disney On Ice

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Disney On Ice. Copyright van de foto’s: ©Disney/©Disney, Pixar, © Feld Entertainment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.