Landal De Vlinderhoeve

Nieuw park: Landal De Vlinderhoeve

Landal GreenParks krijgt er binnenkort een nieuw park bij: De Vlinderhoeve. Landal De Vlinderhoeve ligt in een bosrijke omgeving vlakbij de mooie Hanzesteden Deventer en Zutphen. Rust, ruimte en natuur staan centraal in het park dat dit voorjaar de deuren opent. En het leuke is… het is vlakbij ons huis zodat we je hier perfect op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen!

Landal De Vlinderhoeve is een park in ontwikkeling en bestaat nu uit 58 luxe vierpersoons bungalows en een ontvangstreceptie. Uiteindelijk zal het vakantiepark bestaan uit ca. 150 bungalows en centrale faciliteiten zoals een binnenzwembad, restaurant en indoorspeelplaats. Ook komt er een adventure golf en worden nog diverse woningtypes toegevoegd.

“Met Landal De Vlinderhoeve bieden we onze gasten een waar stukje natuurschoon in één van de mooiste delen van het land. De ligging en uitstraling passen perfect bij Landal. Er wordt hard gewerkt om het park gereed te maken voor de eerste gasten op 26 april” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Omgeving

Landal De Vlinderhoeve ligt op 9 km fietsen van het mooie centrum van Deventer en op 11 km van Zuthpen. Beide Hanzesteden staan bekend om de unieke evenementen zoals Deventer op Stelten, het Dickens festival en het Chocoladefestival. Daarnaast zijn er vele leuke winkeltjes en restaurants. De groene omgeving van Landal De Vlinderhoeve leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, bijvoorbeeld op de Gorsselse heide of de Sallandse Heuvelrug. Voor een heerlijk dagje wellness ligt Thermen Bussloo vlakbij.

Voor kinderen hebben we in de directe omgeving de volgende aanraders:

  • Erve Brooks in Gelselaar- 23 km (blotevoetenpad, avonturenpad en speeltuin)
  • Hof van Twello – 12 km (blotevoetenpad)
  • Museum MORE – 5 km
  • Zwemparadijs en schaatsbaan De Scheg in Deventer – 9 km
  • Speel- en kinderboerderij De Strubbert in Laren – 12 km
  • Speelgoedmuseum Deventer – 9 km
  • Kinderboerderij Dondertman in Holten – 17 km
  • Sallandse Heuvelrug met speelbos – 25 km
  • Spelerij De Witte Wieven – 19 km

Boeken en aanbiedingen

Een verblijf op Landal De Vlinderhoeve is al online boekbaar, kijk voor de beschikbaarheid en prijzen op de website van Landal De Vlinderhoeve.  We houden je hier uiteraard op de hoogte van de aanbiedingen en ontwikkelingen op het park!

Meer lezen over Landal met kleine kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.