Home » Reisartikelen huren » Deryan Travel-Cot reistent
Deryan travelcot reistent verhuur

Deryan Travel-Cot reistent

De Deryan Travel-Cot is een licht en compact reisbedje voor baby’s of peuters dat gemakkelijk mee te nemen is. De Deryan Travel-Cot wordt geleverd met een zelfopblaasbaar matrasje, en is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. De Travel-Cot is voorzien van muggengaas. Zo kan je je kind in de gaten houden en je kind kan jou ook zien.

De Travel-Cot is erg gebruiksvriendelijk. Hij is in twee seconden uitgeklapt en je kan hem in acht seconden weer inklappen. De Deryan Travel-Cot neemt zeer weinig ruimte in beslag en is superlicht. Dit is ideaal wanneer je hem mee neemt op reis. De gebruikte stoffen in de tent zijn brandwerend en 50% UV bestendig. De tent heeft een dubbele bodem waar het matrasje in gaat. Zo kan je kind nooit onder het matrasje terecht komen. Het ideale reisbedje voor op vakantie!

Twee versies: Deryan Travel-Cot Baby en Peuter

De Travel-Cot Baby Luxe is geschikt voor kindjes van 0-2 jaar, en weegt ongeveer 2,5 kg.

  • Afmeting tentje uitgevouwen: 120 x 60 x 50 cm
  • Afmeting in draagtas: 36 x 36 x 13 cm

De Travel-Cot Peuter Luxe is geschikt voor kindjes van 0 – 4 jaar, en weegt 3,5 kg. De ramen van de peuterversie kunnen worden verduisterd.

  • Afmeting tentje uitgevouwen: 130 x 76 x 65 cm
  • Afmeting in draagtas: 45 x 45 x 15 cm

Kopen of huren

De Deryan Travel-Cot is te koop via bol.com of bij babyspeciaalzaken zoals Babypark. De webshop PinkorBlue heeft ook regelmatig aanbiedingen voor de Travel-Cot.

De Deryan Travel-Cot Baby is bij Kids Travel Service te huur. Meer informatie over het huren van de Deryan Travel-Cot of één van onze andere lichtgewicht reisbedjes vind je hier.

Meer lezen over reisbedjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.