Deryan travelcot reistent verhuur

Deryan Travel-Cot reistent

De Deryan Travel-Cot is een licht en compact reisbedje voor baby’s of peuters dat gemakkelijk mee te nemen is. Het is veruit de meest populaire compacte slaapplek voor gezinnen die met het vliegtuig, de caravan of camper op reis gaan.

De Travel-Cot is erg gebruiksvriendelijk. Hij is in twee seconden uitgeklapt en je kan hem in acht seconden weer inklappen. De Deryan Travel-Cot neemt zeer weinig ruimte in beslag en is superlicht. Dit is ideaal wanneer je hem mee neemt op reis.

De Deryan Travel-Cot wordt geleverd met een zelfopblaasbaar matrasje, en is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. De Travel-Cot is voorzien van muggengaas. Zo kan je je kind in de gaten houden en je kind kan jou ook zien. De gebruikte stoffen in de tent zijn brandwerend en 50% UV bestendig. De tent heeft een dubbele bodem waar het matrasje in gaat. Zo kan je kind nooit onder het matrasje terecht komen. Het ideale reisbedje voor op vakantie!

Twee versies: Deryan Travel-Cot Baby en Peuter

De Travel-Cot Baby Luxe is geschikt voor kindjes van 0-2 jaar, en weegt ongeveer 1,8 kg.

  • Afmeting tentje uitgevouwen: 120 x 75 x 50 cm   (l x b x h)
  • Afmeting in draagtas: 36 x 36 x 12 cm (l x b x h)
  • Bekijk de actuele prijs

De Travel-Cot Peuter Luxe is geschikt voor kindjes van 0 – 4 jaar, en weegt 2,4 kg. De ramen van de peuterversie kunnen worden verduisterd.

  • Afmeting tentje uitgevouwen: 136 x 84 x 62 cm  (l x b x h)
  • Afmeting in draagtas: 45 x 45 x 12 cm (l x b x h)
  • Bekijk de actuele prijs

Kopen of huren

De Deryan Travel-Cot is te koop via bol.com of bij babyspeciaalzaken zoals Babypark.

Wil je eerst uitproberen of je kindje in de Deryan wil slapen? De Deryan Travel-Cot Baby is ook bij ons te huur. Meer informatie over het huren van de Deryan Travel-Cot of één van onze andere lichtgewicht reisbedjes vind je hier.

Meer lezen over reisbedjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.