Disclaimer, Copyright en Winacties

Disclaimer

De informatie op deze website wordt door Kids Travel Service met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van informatie op deze website of een verkeerde interpretatie hiervan.

Copyright

Alle teksten, logo’s en foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kids Travel Service worden overgenomen. Onze inpaklijsten mogen alleen voor eigen gebruik worden opgeslagen en geprint. Wil je onze teksten gebruiken voor je eigen blog? Neem dan contact met ons op,dan overleggen we over een samenwerking.

Bij schending van ons auteursrecht nemen wij altijd maatregelen. Wij nemen contact op met uw hostingpartij en informeren hen over de schending van ons auteursrecht. Tevens brengen wij u per dag dat u onze teksten publiceert een schadevergoeding van €75,- in rekening. Als u zonder onze toestemming teksten of afbeeldingen van onze website overneemt gaat u akkoord met deze schadevergoeding. Verwijdert u de gekopieerde teksten of afbeeldingen niet binnen de door ons gestelde termijn dan doen wij aangifte bij de politie.

Winacties

Wij vinden het leuk om af en toe een winactie te organiseren voor onze lezers, maar hebben daarbij wel enkele spelregels. Hou je je daar niet aan, dan sluiten we je uit van deelname.

Let op, er vindt vaak oplichting plaats met winacties via socials. Instagram profielen van bedrijven worden dan gekopieerd of gehackt. Wij sturen je nooit privéberichten met linkjes of verzoeken om €0,01 over te maken! Wees alert als je meedoet met een winactie en daarna priveberichten ontvangt.

Winactie Monster Jam 2024:

De huidige winactie loopt van 19 maart t/m 5 april 2024. Op 6 april maken wij de winnaar bekend op onze socials.

De winnaar ontvangt 4 x Cat 1 tickets voor Monster Jam en de Pit Party voor zondag 12 mei met een waarde van
€ 69, = per ticket. De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket, een ticket geldig in een andere
periode of anderszins.

Wij organiseren deze winactie samen met Monster Jam en Triple P Entertainment.

Bij de winactie staat aangegeven wat je moet doen om kans te maken op de prijs. Als wij de winnaar bekend maken heeft hij/zij één week de tijd om contact met ons op te nemen (tenzij anders aangegeven). Als de winnaar zich niet op tijd meldt houden wij het recht om een andere winnaar te kiezen.

Het bedrijf dat de prijs beschikbaar stelt zal ook voor de verzending zorgen, Kids Travel Service is hier niet voor verantwoordelijk. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Het is verboden om onze winacties bij prijsvraagwebsites aan te melden. Indien dat toch gebeurd is, hebben wij het recht om de winactie te beëindigen. Zo zorgen we ervoor dat alleen onze trouwe lezers en echte volgers kans maken op een prijs, en niet de mensen die alleen winactie-profielen aanmaken op social media. Wel zo eerlijk toch?

Terug naar klantenservice