Betaalmogelijkheden

 

Bestellingen in de webshop van Kids Travel Service kun je op de volgende manieren betalen:

  1. Online via iDEAL
  2. Per bankoverschrijving
  3. Contant bij ophalen
  4. Vanuit buitenland: Mister Cash/Bancontact, SOFORT Banking, Giropay

1. Veilig betalen met iDeal

Betalen met iDEAL is de snelste, veiligste en makkelijkste optie. In de winkelwagen kies je bij ‘afrekenen’ voor de optie ‘iDEAL’ en kom je in de internetbankieromgeving van je eigen bank. Zodra je betaling is geaccepteerd ontvangen wij daarvan een bevestiging en wordt je bestelling dezelfde dag of de volgende dag verzonden. Betalen met iDEAL is gratis.

2. Per bankoverschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om zelf het totaalbedrag via een bankoverschrijving over te maken aan Kids Travel Service. Voor een betaling per bankoverschrijving betaal je niets extra. Wel zal het bedrag enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Kids Travel Service wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van je bestelling. Zodra je betaling bij ons binnen is zullen wij je bestelling verzenden. Vergeet niet het ordernummer te vermelden bij de betaling.

Bank : Rabobank
IBAN: NL80 RABO 0145286282
Op naam van: Kids Travel Service

3. Contant bij ophalen

Haal je je bestelling zelf op bij onze vestiging in Deventer? Dan kun je ook contant betalen. Let op, wij hebben geen pin.

3. Mister Cash, Bancontact, Sofort Banking, Giropay

Klanten uit België en Duitsland kunnen online betalen met Mister Cash/Bancontact, Sofort Bankink of Giropay. Online betalingen worden afgehandeld via Sisow.

Betaling bij huren van reisartikelen

Als je een reisartikel huurt bij Kids Travel Service ontvang je van ons per email een factuur. Het verschuldigde bedrag kun je per bankoverschrijving betalen. De betaalgegegevens staan op de factuur vermeld.

Terug naar klantenservice