Retourneren

Heb je een bestelling ontvangen en ben je toch niet tevreden over het product? Dan heb je het recht om het product binnen 14 kalenderdagen na aflevering aan Kids Travel Service te retourneren. Dit is het ontbindingsrecht. Wij kunnen je retour uitsluitend accepteren wanneer deze:

  1. duidelijk is voorzien van je naam, je rekeningnummer, het bestelnummer en de datum van je bestelling
  2. in de originele verpakking zit
  3. onbeschadigd en ongebruikt is, en in originele staat verkeert.

Retourzenden

Neem altijd eerst contact op voordat je een product retour zendt. Je kunt hiervoor gebruik maken van het ontbindingsformulier (Word-doc), maar dat hoeft niet. Na de melding dat je wil retourneren ontvang je van ons het retouradres. Daarna moet je het product zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen aan ons retour sturen. Het product moet daarbij deugdelijk verpakt worden, bij voorkeur in de oorspronkelijke verzendverpakking.

De door Kids Travel Service reeds ontvangen betaling wordt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product terugbetaald. De directe kosten van het terugzenden van het product komen voor je eigen rekening. Het product dient per PostNL en voorzien van een Track&Trace code aan ons verzonden te worden.

Terug naar klantenservice