Home » Over ons

Over ons

Kids Travel Service is een informatieve website & blog voor ouders die op vakantie gaan met kleine kinderen. Je vindt hier handige inpaklijsten, informatie en praktische tips voor reizen met kinderen. We schrijven we regelmatig reviews van reisartikelen, blogs en inspireren je voor de volgende vakantiebestemming.

Onze verhuurservice is uniek: nergens anders vind je zo’n compleet overzicht van handige reisartikelen die je kunt huren voor je vakantie. Het scheelt jou in de aanschafkosten, én je hebt na de vakantie geen gedoe met opbergen of verkopen van artikelen. We verhuren meer dan 30 verschillende artikelen, waaronder 10 verschillende typen draagzakken. We versturen alle artikelen naar je huisadres, makkelijk hè?

In onze webshop vind je reisartikelen, die allemaal door ons zelf of door andere ouders getest zijn. Sommige artikelen zijn exclusief bij Kids Travel Service te koop. We houden ervan om uniek te zijn en te zoeken naar de leukste en beste reisartikelen en tips voor ouders.

Tips en suggesties voor de website zijn altijd van harte welkom.

Wie zit er achter Kids Travel Service?

Kids Travel Service is opgericht door mij, Jessika Holterman. Mijn passie voor reizen en mijn interesse in reisartikelen voor kids inspireerden mij om deze website te beginnen. Zelf ga ik graag met mijn man en dochter (2012) kamperen met de vouwwagen, met het vliegtuig op stedentrip en op wintersport. Ik schrijf graag over reizen met kinderen en soms schrijf ik ook gastblogs voor andere websites. Hier lees je bijvoorbeeld hoe ik kampeer.

Ik ben in januari 2014 met deze website begonnen. Nu, ruim twee jaar later bezoeken bijna 10.000 mensen per maand deze site, en ben ik er méér dan fulltime mee bezig. Dagelijks gaan hier bestellingen de deur uit. Ik vind het heerlijk om zoveel gezinnen met mijn reisartikelen een fijne vakantie te bezorgen, en om met andere bedrijven en bloggers samen te werken.

Over Jessika