Over ons

Kids Travel Service is een informatieve website & blog voor ouders die op vakantie gaan met kleine kinderen. Je vindt hier handige inpaklijsten, informatie en praktische tips voor reizen met kinderen. We schrijven we regelmatig reviews van reisartikelen, blogs en inspireren je voor de volgende vakantiebestemming.

Onze verhuurservice is uniek: nergens anders vind je zo’n compleet overzicht van handige reisartikelen die je kunt huren voor je vakantie. Het scheelt jou in de aanschafkosten, én je hebt na de vakantie geen gedoe met opbergen of verkopen van artikelen. We verhuren meer dan 20 verschillende artikelen, waaronder heel veel draagzakken. We versturen alle artikelen naar je huisadres, makkelijk hè?

In onze webshop vind je reisartikelen, die allemaal door ons zelf of door andere ouders getest zijn. Sommige artikelen zijn exclusief bij Kids Travel Service te koop. We houden ervan om uniek te zijn en te zoeken naar de leukste en beste reisartikelen en tips voor ouders.

Wil je deze website steunen? Dat al heel eenvoudig door je vakantie te boeken of reisartikelen aan te schaffen via één van onze affiliate links. Dat kost jou helemaal niks extra, maar helpt ons wel.

Wie zit er achter Kids Travel Service?

Kids Travel Service is in 2014 opgericht door mij, Jessika Holterman. Mijn passie voor reizen en mijn interesse in handige reisartikelen voor kids inspireerden mij om deze website te beginnen. Zelf ga ik graag met mijn man, dochter (2012) en zoon (2017) kamperen met de vouwwagen, maken we stedentrips en gaan we jaarlijks op wintersport.

Kids Travel Service bestaat bijna tien jaar, en gemiddeld bezoeken ruim 30.000 mensen per maand deze website. Mijn bedrijf is al jaren meer dan een hobby, en ik ben er fulltime mee bezig. Dagelijks gaan hier bestellingen de deur uit. Ik vind het heerlijk om zoveel gezinnen met mijn reisartikelen of praktische tips een fijne vakantie te bezorgen, en om met andere bedrijven en bloggers samen te werken.

Over Jessika