Kampeer Caravan Jaarbeurs 2014

Winactie: entreekaarten Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kamperen is enorm populair onder Nederlandse gezinnen. Ben jij ook een kampeerliefhebber en zoek je inspiratie voor je volgende vakantie? Dan is de 50e Kampeer & Caravan Jaarbeurs the place to be! Bij Kids Travel Service kun je nu twee gratis entreekaarten winnen voor deze beurs, die van 8 tot en met 12 oktober wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dit jaar is de beurs in Italiaanse sferen. Onder het genot van heerlijk Italiaans schepijs of een espresso kun je je laten informeren over de nieuwste kampeertrends. Of neem een kijkje bij de nieuwste modellen campers, caravans, tenten, voortenten, onderdelen en accessoires. Op het buitenterrein kun je veilig leren rijden met een caravan, en er zijn diverse workshops. Kijk voor het complete programma en laatste nieuws op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Winactie

Wil je weten wat de trends zijn op kampeergebied of inspiratie opdoen? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op twee gratis entreekaarten. Je hoeft hiervoor alleen het bericht op onze Facebookpagina te liken en te vertellen waarom je naar de Kampeer & caravan Jaarbeurs wilt. De winnaar wordt op 1 oktober bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Meer informatie

Kampeer Caravan Jaarbeurs 2014Kampeer & Caravan Jaarbeurs, 8 t/m 12 oktober 2014, Jaarbeurs in Utrecht.
Openingstijden:  dagelijks van 10 – 17 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 12,50

 

 

 

Kampeer Caravan Jaarbeurs 2014

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.