Simply for Flying – flight logboek

11,50

Het Simply for Flying vliegtuig logboek is een geweldig notitieboekje voor kinderen die gaan vliegen. Alle vluchten die je kind maakt kunnen in dit logboek bijgehouden worden. De datum, bestemming, type vliegtuig, vliegafstand en vluchtduur laat je noteren door de flight crew. Op elke pagina is ruimte voor een berichtje van de stewardessen en de handtekening van de piloot.

 

Het logboek is net zo klein als een paspoort dus makkelijk mee te nemen in de handbagage. Erg leuk om cadeau te geven aan kinderen die voor het eerst gaan vliegen, of als kraamcadeautje aan ouders die veel reizen.

 

Het logboek bevat de volgende pagina’s:

– persoonlijke gegevens en pasfoto van je kind
– 42 pagina’s logboek en ruimte voor bericht van de crew
– wereldkaart
– tijdzone tabel
– omrekentabel hoogte, afstand en temperatuur
– checklist type vliegtuigen
– checklist bezochte landen
– opbergvakje voor foto’s of boarding pass

 

Bij het logboek zit een boekenlegger met invul instructies voor de flight crew.

 

Afmeting: 9,5 x 13,5 x 1 cm

 

Uitverkocht

SKU: 220041 Categorieën: , ,

Beschrijving

Het Simply for Flying vliegtuig logboek is een geweldig notitieboekje voor kinderen die gaan vliegen. Alle vluchten die je kind maakt kunnen in dit logboek bijgehouden worden. De datum, bestemming, type vliegtuig, vliegafstand en vluchtduur laat je noteren door de flight crew. Op elke pagina is ruimte voor een berichtje van de stewardessen en de handtekening van de piloot. Het logboek is net zo klein als een paspoort dus makkelijk mee te nemen in de handbagage. Erg leuk om cadeau te geven aan kinderen die voor het eerst gaan vliegen, of als kraamcadeautje aan ouders die veel reizen.

 

 

Verzending als brievenbuspakje met Track&Trace code

(NL €3,50  en overig EU €6,95)