Kinderwagenski’s

 69,99

Met deze handige kinderwagenski’s glijdt je kinderwagen heel gemakkelijk door de sneeuw. Ideaal voor de wintersport met een baby of peuter! Een set bestaat uit twee kunststof ski’s die eenvoudig om de voorwielen van de wagen te monteren zijn.

Artikelnummer: 20010 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Axso kinderwagenski’s zijn een heel fijn hulpmiddel om je kinderwagen door de verse sneeuw te duwen. Je kinderwagen glijdt met de ski’s heel gemakkelijk en licht over de sneeuw, waardoor je fijne winterse wandelingen kunt maken. Ideaal voor je wintersport met een baby of dreumes!

Een set kinderwagenski’s bestaat uit twee ski’s die je eenvoudig met een spanbandje om de voorwielen van je kinderwagen vast maakt. De ski’s worden geleverd met drie verschillende maten metalen klemmen. Gebruik de klem die het best om het wiel van jouw kinderwagen heen past. Het monteren gaat erg makkelijk, zodat je de ski’s ook van de wielen af kunt halen als je een winkel binnen gaat.

De kinderwagenski’s passen op kinderwagens met wielen van maximaal 30 cm hoog en maximaal 6 cm breed.

 

Let op: Het gebruik van de ski’s is uitsluitend bedoeld voor verplaatsing door de sneeuw van A naar B over een vlak weggedeelte. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om een kinderwagen met ski’s op een (ski)helling te gebruiken.