Hema Landal actie bungalow

Tip: voordelig weekendje weg met de HEMA bungalowweken

Deze actie is inmiddels verlopen. De huidige ‘Echt veel voordeel’ actie van Landal vind je hier.

In onze blog ‘Hoe overleef ik een bungalowpark’ kun je lezen hoe wij in 2012 onze allereerste familievakantie met een baby doorbrachten. Een weekje naar een bungalowpark van Landal in Duitsland bleek stiekem echt heel erg leuk. Toen de HEMA vorig jaar een actie had met heel voordelige vouchers verkocht voor een weekendje in een Landal park hebben we ze daarom meteen besteld. Binnenkort gaan we met vrienden een weekend naar Drenthe, waar we vier huisjes naast elkaar hebben geboekt.

Tip: Bungalowweken

Vorig jaar was deze leuke actie van HEMA en Landal heel snel uitverkocht. Maar vandaag zagen we op de website van de HEMA een nieuwe bungalowactie. Voor €139,00 koop je een voucher voor een weekendje Landal (3 nachten), en voor €159,00 koop je een voucher voor een midweek (4 nachten) in een park in Nederland of Duitsland. Deze prijzen zijn inclusief bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten, maar exclusief toeristenbelasting. De actie geldt voor aankomsten tussen 18 mei en 12 oktober 2015, met uitzondering van vakantie- en feestdagenperiodes.

De vouchers zijn bij HEMA te koop van 23 maart 2015 t/m 19 april 2015. Met een verblijfsvoucher kun je daarna t/m 30 juni op de website van Landal een boeking maken.

Prijsvoorbeeld

Wil je met vier personen een midweek naar Landal Sonnenberg vanaf 14 september? Normaal betaal je voor een standaard 6-persoons bungalow €310,00. Daar komt nog €24,00 reserveringskosten en 4x €7,50 verplichte bedlinnen bij. Dat is in totaal  €364,00. Met deze HEMA actie betaal je €159,00. Snel boeken dus!

 

Wij spotten deze actie voor je op de website van de HEMA. Dit is geen advertorial en HEMA en Landal zijn op geen enkele wijze bij dit artikel betrokken. Er kunnen geen rechten aan dit artikel ontleend worden.

2 comments

  1. We waren toelaat voor de actie volgende keer beter bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.