Winactie kinderboekenweek

Kinderboekenweek winactie

Je hebt het vast al gelezen, vandaag begint de 60e Kinderboekenweek! Het thema van deze feestelijke editie is FEEST! Bij Kids Travel Service vieren we dit feestje graag mee, want we zijn dol op kinderboeken. En bij feest horen natuurlijk cadeautjes. Daarom hebben we deze week weer een winactie.

Op vakantie gaan is natuurlijk ook een beetje feest. En met het ontzettend leuke prentenboek ‘Ikke gaat vliegen‘ kan de voorpret thuis al beginnen. Onze peuter is stapelgek op dit boekje en we lezen het elke avond voor. Wij geven één exemplaar van ‘Ikke gaat vliegen’ weg.

Over ‘Ikke gaat vliegen’

‘Ikke gaat vliegen’ is een vrolijk prentenboek voor peuters en kleuters over een meisje dat met het vliegtuig op vakantie gaat. Ikke neemt de kleine lezer mee aan de hand op reis. Na het inchecken, de douane en de gate mag ze eindelijk door de slurf het vliegtuig in. Wat is het vliegtuig groot! Samen met haar grappige knuffel laat ze zien wat er allemaal komt kijken bij een vliegreis.

Hoe kun je winnen?

1. Like de Facebookpagina van Kids Travel Service

2. Schrijf onder dit bericht een reactie en vertel welk kind het boek volgens jou zou moeten winnen. Dat mag je eigen peuter of kleuter zijn, je buurjongen of je nichtje: het maakt ons niet uit. Reageren onder het bericht op Facebook mag ook.

De winnaar van deze actie wordt op 12 oktober, de laatste dag van de Kinderboekenweek 2014, bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

* deze winactie is afgelopen *

1 reactie

  1. Leuk voor mijn nichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.