Home » Er op uit » Kerstvakantie kalender 2020/2021
kalender kerstvakantie 2017

Kerstvakantie kalender 2020/2021

“Mam, wanneer gaan we ook al weer naar opa en oma in de vakantie? En over hoeveel nachtjes is het dan echt Kerstmis? Wanneer moet ik weer werkjes maken voor school?”

Twee weken kerstvakantie is voor mijn kinderen blijkbaar al erg lang om overzicht te houden, en de vijf weken door de lockdown helemaal. Stiekem ben ik zelf het overzicht inmiddels ook een beetje kwijt met al dat thuiswerken. Wij hebben thuis geen fancy planbord voor de dagelijkse activiteiten, maar in de vakanties print ik altijd een A4-tje waarop we een weekindeling maken. Normaal gesproken staan daar ook de leuke uitjes als zwemmen en een dagje museum op, maar nu is de agenda akelig leeg.

Gaan jouw kinderen wel naar de noodopvang of uit logeren? Dan kun je deze kalender gebruiken om de dagen tot de scholen weer open gaan overzichtelijk in te plannen. We hebben dit jaar twee blanco weken aan de kalender toegevoegd. Print hem uit en plak hem op de koelkast.

Je kunt de (verlengde) kerstvakantie kalender 2020/2020 hieronder downloaden als PDF en printen. Oh ja hij is gewoon gratis, zonder je mailadres achter te laten en zonder spam. Fijne vakantie gewenst en hou vol!

 

Meer handige tips voor de kerstvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.