Home » Er op uit » Kerstvakantie kalender 2019/2020
kalender kerstvakantie 2017

Kerstvakantie kalender 2019/2020

“Mam, wanneer gaan we ook al weer zwemmen in de vakantie? En gaan we morgen al naar opa en oma of een andere dag? Wanneer is het vuurwerk, en gaan we nog naar het Openlucht Museum?”

Twee weken kerstvakantie is voor mijn kinderen blijkbaar erg lang om overzicht te houden, en stiekem ben ik zelf het overzicht inmiddels ook een beetje kwijt. Wij hebben thuis geen fancy planbord voor de dagelijkse activiteiten, maar in de vakanties print ik altijd een A4-tje waarop we een weekindeling maken. Op internet zocht ik daarom naar een kalender voor de kerstvakantie om te printen en op de koelkast te plakken. Helaas vond ik alleen kalenders met de hele maand december óf de maand januari erop. Twee A4-tjes printen voor 14 dagen vakantie is wel wat veel. Daarom maakte ik zelf deze kalender voor de komende kerstvakantie. Lekker simpel, maar wel duidelijk en met ruimte om zelf activiteiten zoals het kerstdiner op school op te schrijven. De laatste schooldag voor de vakantie en de eerste schooldag van het nieuwe jaar staan er ook op.

Je kunt de kerstvakantie kalender 2019/2020 hieronder downloaden als PDF en printen. Er is een uitgebreide versie waar ook de laatste en eerste schoolweek op staan, en een korte versie met alleen de kerstvakantie. Oh ja beiden zijn gewoon gratis, zonder je mailadres achter te laten en zonder spam. Fijne vakantie gewenst!

 

Meer handige tips voor de kerstvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.