Home » Inpaklijsten » Kerstvakantie kalender 2017/2018
kalender kerstvakantie 2017

Kerstvakantie kalender 2017/2018

“Mam, wanneer gaan we ook al weer zwemmen in de vakantie? En gaan we morgen al met opa en oma uit eten of een andere dag? Wanneer mag ik logeren, en gaan we nog naar de K3 film?”

Twee weken kerstvakantie is voor mijn kleuter blijkbaar erg lang om overzicht te houden, en stiekem ben ik zelf het overzicht inmiddels ook een beetje kwijt. Wij hebben thuis geen fancy planbord voor de dagelijkse activiteiten, maar in de vakanties print ik altijd een A4 tje waarop we een weekindeling maken. Op internet zocht ik daarom naar een kalender voor de kerstvakantie om te printen en op de koelkast te plakken. Helaas vond ik alleen kalenders met de hele maand december óf de maand januari erop. Twee A4-tjes printen voor 14 dagen vakantie is wel wat veel. Daarom maakte ik zelf deze kalender voor de komende kerstvakantie. Lekker simpel, maar wel duidelijk en met genoeg ruimte om zelf activiteiten op te schrijven.

Je kunt de kalender kerstvakantie hier downloaden als PDF en printen. Gewoon gratis, zonder je mailadres achter te laten en zonder spam. Fijne vakantie gewenst!