Halloweekend!

Wat hebben we toch een heerlijke nazomer dit jaar! Het is vandaag Halloween, en daar horen eigenlijk herfstige tafeleren bij. Maar komend weekend lijkt de herfst nog steeds ver weg, het wordt heerlijk warm en zonnig. Heb jij al plannen? We geven je graag een paar tips!

Herfstfair

Zaterdag wordt voor de eerste keer een Herfstfair georganiseerd in het nieuwe Wijkcentrum5hoek in Deventer. Kids Travel Service is daar van 11.00 – 16.0o uur met een stand aanwezig. Je kunt alles vragen over je vakantie met kleine kinderen, en alvast reisartikelen reserveren voor je volgende vakantie. Hulp nodig bij het zoeken of boeken van je vakantie? Dat kan natuurlijk ook! Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten, en er staat een zweefmolen op het Andriessenplein. Speciaal voor deze fair heb ik helemaal zelf nieuwe flyers ontworpen. Ik ben best een beetje trots op het resultaat. Kom je gezellig even langs?

Flyer

VRMK-beurs

VRMK beursZondag wordt een prachtige dag voor een bezoek aan een dierentuin of pretpark. Je kunt een leuk dagje uit dit weekend ook combineren met iets nuttigs: het uitzoeken van je volgende vakantie! Op 2 november wordt in het Beekse Bergen Event Center de “Verre Reizen Met Kinderen Beurs” georganiseerd. Samen met je kinderen kun je op deze beurs inspiratie opdoen voor je droomreis. Verschillende reisorganisaties zijn aanwezig en worden presentaties gegeven.

Het leuke aan deze beurs is dat op de reismarkt andere ervaren reisouders met hun kinderen aanwezig zijn om over hun vakanties te vertellen. Uiteraard worden er voor de kinderen leuke activiteiten georganiseerd.

Wil je je bezoek aan de beurs combineren met een avontuur in het Safaripark? Op de beurs zijn entreetickets voor het Safaripark verkrijgbaar voor voor € 7,50 in plaats van € 22,50. – Meer info vind je op www.vrmk.nl

Boswandeling

Geen zin in dierentuinen maar gewoon lekker het bos in om paddenstoelen te zoeken? Op de website KidsErOpUit.nl staan leuke wandelroutes en andere uitjes met kinderen beschreven. De weblog Vett.nl geeft ook leuke tips voor de maand november, zoals een wandeling door het kabouterbos of een kinderspeurtocht.

Fijn weekend, geniet van het mooie weer en misschien tot ziens op de Herfstfair of de VRMK-beurs!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.