BubbleBum verhuur zitverhoger

BubbleBum zitverhoger [review]

Voor veel gezinnen is het vast herkenbaar: je huurt een auto op vakantie om de omgeving te verkennen en kan dan voor €5,- per dag een oude vieze autostoel huren. Of een vriendje van je kind komt een paar dagen logeren en zijn moeder heeft de zitverhoger vergeten mee te geven. Voor deze situaties is de BubbleBum echt ideaal.

Licht, opblaasbaar, makkelijk en leuk!

De BubbleBum is een lichtgewicht opblaasbare zitverhoger, geschikt voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar (15 tot 36 kg). Kids Travel Service heeft een exemplaar van de BubbleBum ontvangen om te testen. Onze eigen testdame is nog te jong voor een zitverhoger, zij zit voorlopig nog in een achterwaartse vervolgstoel. Daarom hebben we Saskia van KidsErOpUit en buurvrouw Astrid gevraagd om de BubbleBum te testen met hun kinderen.

BubbleBum achterbankTestverslag

Astrids zoon Lars (8) is nét 1.35m en hoeft in Nederland officieel niet meer op een zitverhoger. Toch wilde hij de BubbleBum voor Kids Travel Service graag testen. Astrid: “We gaan deze zomer naar Italië, en daar moeten kinderen tot 1.50m op een zitverhoger. De BubbleBum zou dan ideaal zijn om mee te nemen. Hij is veel compacter dan onze eigen stoel, en de auto zit al vol genoeg met alle vakantiebagage”. De zitting van de BubbleBum is met 32 cm wat minder diep dan Lars gewend is, en hij vindt de rand daarom niet zo fijn zitten bij zijn bovenbenen. De zitting is verder wel lekker zacht, en de gordel gaat ook gemakkelijk door de rode klemmen. Een vriendinnetje (6) die komt spelen mag de BubbleBum ook even testen als ze naar de speeltuin rijden. Voor haar zit de opblaasbare zitverhoger wel heel fijn. Conclusie van Astrid: “Het is een fijne zitverhoger, erg gemakkelijk in gebruik maar Lars is er eigenlijk iets te groot voor om comfortabel te zitten. Erg jammer dat ik de BubbleBum niet kende toen we twee jaar geleden met het vliegtuig op vakantie gingen. We hebben toen onze harde plastic zitverhoger in de koffer meegenomen”.

Ook de testers van KidsErOpUit zijn erg enthousiast. Ze maakten zelfs ruzie wie er op mocht zitten! De BubbleBum zit namelijk veel zachter dan de plastic zitverhoger. Het hele testverslag lees je hier.

BubbleBum

De BubbleBum is onder andere hier verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.